Hoog contrast

Ken jij Chill de IJsbeer al? Hij is het neefje van ijsberen Lili en Lale uit Wildlands en woont op de Noordpool. Maar door klimaatverandering wordt de Noordpool steeds warmer. En dat is voor Chill met zijn dikke vacht niet fijn. Gelukkig kunnen wij daar wat aan doen! Als wij in huis letten op de warmte, zorgen we ervoor dat het ijs op de Noordpool niet teveel smelt. Om Chill de ijsbeer koel te houden op de Noordpool, houden wij de verwarming hier laag. Heb je het koud? Dan kun je een extra trui aandoen! Of 2, of 3, of 5…

#ijsberenchallenge:

Hoeveel truien kun jij aan?

Hoe doe je mee?

Doe van 1 november t/m 28 februari mee en trek zoveel mogelijk truien over elkaar heen aan:

  • Deel je filmpje of foto via een openbaar account op Instagram, TikTok of Facebook met #ijsberenchallenge. Vergeet @gewoonzodrenthe niet te taggen!
  • Liever niet openbaar? Je kunt jouw challenge ook mailen naar ijsberenchallenge@gewoonzodrenthe.nl

Enne.. vergeet niet je ouders te vragen of je mee mag doen!

Win een VIP-weekend bij Wildlands

Iedereen die meedoet met de #ijsberenchallenge maakt kans op een supertof VIP-weekend bij Wildlands voor vier personen. Je komt na sluitingstijd aan op het park en krijgt een diner, om vervolgens heerlijk bij Wildlands te slapen. De volgende ochtend krijg je jouw ontbijtje geserveerd… bij de ijsberen! Daarna krijg je een privé-rondleidng van de dierverzorger, nog voordat alle andere bezoekers naar binnen mogen. Daarna mag je de hele dag in het park blijven. Kortom; de perfecte kans om de nichtjes van Chill van dichtbij te kunnen zien! Dus doe mee met de ijsberenchallenge en win!

Bekijk de actievoorwaarden

Bekijk de video

Hou Chill de ijsbeer koel

Wil jouw school graag helpen bij het koel houden van Chill de ijsbeer? Bekijk het gratis Gewoon zo! lespakket met Chill de ijsbeer, ijsberenmaskers, kleurplaten, leuke video’s en meer!

Naar lespakket