Hoog contrast

In Drenthe maken we het niet moeilijker dan het is, we doen het gewoon zo! Met Gewoon zo! wordt de energietransitie behapbaar gemaakt voor iedereen. Ons doel, Drenthe energieneutraal in 2040, behalen we alleen samen. Daarom vind je op de Gewoon zo! website tips van ons én andere Drenten om jou te helpen bij energiebesparing in en rondom huis.

Over Gewoon zo!

Met de Gewoon zo! Campagne stimuleren we Drenten om hun huis minder te verwarmen en minder warm water te gebruiken en/of eenmalige energiebesparende maatregelen te nemen zoals het huis isoleren. Dit doen we door middel van duidelijke informatie en praktische tips, gericht op verschillende doelgroepen binnen de provincie. De Gewoon zo! campagne loopt tot en met 2023.

Gewoon zo! is een campagne van provincie Drenthe. Heb je vragen over Gewoon zo? Neem dan contact op met provincie Drenthe via:

post@drenthe.nl

(0592) 36 55 55

Drents Energieloket

We werken nauw samen met het Drents Energieloket. Hier kun je terecht met vragen over hoe je je woning energiezuiniger of zelfs energieneutraal maakt. Welke stappen kun je dan zetten? Wat is er allemaal mogelijk? Zijn er subsidies of leningen voor? Het Drents Energieloket geeft kosteloos en onafhankelijke informatie en advies.

Neem direct contact op via 085 – 792 01 58 of via onderstaande button.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil je de beste tips direct in jouw mailbox krijgen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het Drents Energieloket.

Schrijf je in!